Back to All Events

Ontmoet de alchemist in jezelf

Schilderen en tekenen van je persoonlijke levensverhaal n.a.v het boek ‘de alchemist’ van Paulo Coelho.De alchemist is een prachtige eenvoudig geschreven roman. De hoofdpersoon van deze roman is de herder Santiago. Zijn dromen over een verborgen schat zetten hem aan tot een queeste. De ontmoetingen, avonturen en hindernissen tijdens zijn zoektocht leren Santiago dat ‘innerlijk leiderschap vanuit het hart’ de sleutel is om zijn eigen legende te leven.

In deze cursus bestaat de weg naar innerlijk leiderschap uit 7 stappen. Bij elke stap hoort een kunstzinnige oefening.  De stappen in het boek worden onderzocht en daarna verbonden met je eigen levensverhaal.  Door kunstzinnig bezig te zijn met ‘innerlijk leiderschap vanuit het hart’ krijg je meer inzicht hoe je de held wordt in je persoonlijke levensavontuur.
Het is niet nodig om ervaring te hebben met kunstzinnig werken. Het proces staat voorop, niet het eindresultaat. De oefeningen zijn laagdrempelig, er kunnen wel prachtige werken uit ontstaan!  Er kunnen maximaal 5 mensen meedoen om een vertrouwelijke sfeer en kwaliteit te kunnen waarborgen.

zes bijeenkomsten op de zaterdag van 10.00 tot 14.30 u

 

alchemist.jpg
Naam *
Naam
Earlier Event: November 9
Ontmoet de alchemist in jezelf
Later Event: December 18
Ontmoet de alchemist in jezelf