Back to All Events

avond EHBO cursus homeopathie voor dieren

  • 2 Veerweg Bronkhorst, GE, 7226 LP Netherlands (map)

Do 02, 09, 16 -10-2014    

avond EHBO cursus Homeopathie voor dieren

Wil je graag meer weten over homeopathie en de behandeling van acute klachten?


In drie avonden worden de basispricipes van de homeopathie verklaard. Veel voorkomende homeopathische middelen en hun werking bij EHBO worden besproken. Het is mogelijk om hier een basis EHBO setje aan te schaffen.

Na deze cursus ben je in staat eenvoudige EHBO handelingen toe te passen bij je eigen dier. Denk aan wonden, kneuzingen, insecten, brandwonden, koliek. Daardoor kun je al wat doen als de dierenarts nog onderweg is of totdat je contact hebt met je homeopaat.  Bij eenvoudige klachten kan homeopathie afdoende zijn.

kosten 85, euro voor drie avonden inclusief hand-out

 

Name *
Name