Back to All Events

workshop Nanda Van Gestel en Marieke van de Veen

Dichter tot jezelf, dichter tot je paard

Tijdens deze unieke workshop wordt je paard in de ochtend door Nanda nagekeken. Nanda heeft een systeem ontwikkeld waardoor via telepathisch contact de chakra’s van het paard worden nagevoeld. Er kunnen blokkades worden gevonden en geheeld. Er komt waardevolle informatie aan het licht waardoor de eigenaar en het paard elkaar beter gaan begrijpen.


In de middag krijgen eigenaar en paard les van Marieke. De informatie van de ochtend wordt vertaald en verbonden naar het praktisch werken met het paard. Er kan gekozen worden voor vrij werken, handwerk, longeren of rijden. Er wordt les gegeven vanuit de visie van de klassieke rijkunst met de nadruk op rechtrichten en een therapeutische attitude.

kosten:           € 175,-  incl. koffie/thee, stalling, excl. Lunch. Max 5 pers.                        opgeven via:  www.exousia.nl/ info@exousia.nl of 06 16993341Nanda van Gestel van der Schel heeft een achtergrond als Naturel Horsemanship  trainster (sinds 1997), waardoor ze haar telepathische waarnemingen kan koppelen aan hele praktische tips en adviezen. Na het uitkomen van haar eerste boek ‘Het paard als spiegel van de ziel’ in 2004 legde ze zich toe op het geven van telepathische consulten. www.horsewomanship.nl      

     
Marieke van de Veen heeft een achtergrond als beeldend kunstzinnig therapeut en therapeutisch werken met paarden. Sinds 2007 runt ze haar bedrijf Exousia waarin deze beide stromen vertegenwoordigd zijn. In haar lessen vormen een therapeutische attitude,  naar zowel paard als ruiter, en de klassiek rijkunst de basis.     

Name *
Name


Earlier Event: September 7
Open middag
Later Event: September 25
Jaarcursus voor kunstzinnig therapeuten