Back to All Events

Ontmoet de alchemist in jezelf

  • Exousia 2 Veerweg Bronkhorst, GE, 7226 LP Netherlands (map)

Ontmoet de alchemist in jezelf

Schilderen en tekenen van je persoonlijke levensverhaal n.a.v het boek ‘de alchemist’ van Paulo Coelho.

De alchemist is een prachtige eenvoudig geschreven roman. De hoofdpersoon van deze roman is de herder Santiago. Zijn dromen over een verborgen schat zetten hem aan tot een queeste. De ontmoetingen, avonturen en hindernissen tijdens zijn zoektocht leren Santiago dat ‘innerlijk leiderschap vanuit het hart’ de sleutel is om zijn eigen legende te leven. De gebeurtenissen in het boek worden onderzocht en daarna verbonden met je eigen levensverhaal.

Door kunstzinnig bezig te zijn met ‘innerlijk leiderschap vanuit het hart’ krijg je meer inzicht hoe je de held wordt in je persoonlijke levensavontuur. Deze cursus kan je helpen jezelf als kunstzinnig therapeut en als mens sterker te maken en te inspireren.

Er kunnen maximaal 4 mensen meedoen om een vertrouwelijke sfeer en kwaliteit te kunnen waarborgen.

Accreditatie NVKT: 12 punten

zes bijeenkomsten op de maandag  van 10.00 tot 17.00 u
23-5, 30-5, 06-06  2016
Kosten: € 255,-  inclusief materialen, koffie, thee,btw. excl. lunch

Later Event: June 11
planeten en elementen